purovitalis nordics

NAD+ BOOSTER

Oplev effekten af Purovitalis NAD Booster. 
Mærk effekt på kun 4 uger

Er du på udkig efter effektive og naturlige måder at forbedre din sundhed og øge din energi på? Hos Purovitalis tilbyder vi premium NAD boostere og produkter, der kan hjælpe dig med at optimere din cellulære sundhed og forbedre din livskvalitet.

Vis produkter

OPTIMAL CELLEFUNKTION & VITALITET

Liposomal NAD Booster

NAD+ er essentiel for din krop, og NAD+ niveauerne falder naturligt med alderen. Liposomal NAD-booster er et dagligt supplement udviklet af Purovitalis og indeholder topkvalitets schweiziske liposomer og andre vitale ingredienser fra Europa. Videnskabeligt bevist at øge og vedligeholde NAD+ niveauer og derved give følgende fordele:

 • Forbedret Stofskifte: Støt din krops naturlige stofskifte for bedre vægtkontrol og øget vitalitet.
 • Cellulær Sundhed: Nær din krop med de nødvendige ressourcer for at opretholde sundhed og modstå aldring.
 • Få mere energi og vitalitet med forbedret cellulær støtte
 • Udviklet og fremstillet i Europa med fokus på optimal absorption
Vis produkter
icon-third-party-tested.svg__PID:1c1d3439-1294-49c2-bcd8-1112bbb875fd

Testet af tredjepart

icon-third-party-tested.svg__PID:1c1d3439-1294-49c2-bcd8-1112bbb875fd

Liposomal

icon-third-party-tested.svg__PID:1c1d3439-1294-49c2-bcd8-1112bbb875fd

Produceret i EU

icon-third-party-tested.svg__PID:1c1d3439-1294-49c2-bcd8-1112bbb875fd

GMP

icon-third-party-tested.svg__PID:1c1d3439-1294-49c2-bcd8-1112bbb875fd

Vegansk

Hvad du kan forvente af vore Premium NAD boostere

 • 0-2 UGER

  NAD-boostere forbedrer dine NAD+ niveauer efter første indtagelse. Selvom nogle personer måske ikke har rapporteret om nogen ændringer i de første uger, har andre oplevet stigninger i energiniveauet hele dagen. Purovitalis NAD booster er ikke som en kop kaffe; den forbedrer energien på celleplan.
 • 2-4 UGER

  Med øget tilførsel af NAD+ er dine celler begyndt at vokse og blive mere robuste efter 2-4 uger. Fortsæt det daglige indtag af NAD Booster om morgenen, da dine NAD+ niveauer svinger i takt med døgnrytmen.
 • 4 UGER OG SENERE

  Når du har genopfyldt dit NAD+-niveau, oplever de fleste af vores kunder tydeligt, at de har fået mere energi og vitalitet. Som en konsekvens heraf er deres generelle livskvalitet forbedret. Hvis du ønsker at kende dit præcise niveau af NAD+, kan du prøve vores NAD+ testkit.
nad supplement by purovitalis

OPTIMAL CELLEFUNKTION & VITALITET

Essentielle NAD+ booster kosttilskud til Longevity 

Banebrydende anti-aging kosttilskud designet til at hjælpe dig med at opnå og bevare et sundere og længere liv.

Men hvad er Longevity?

Hvis du ikke kender begrebet longevity kan du læse mere om hele den globale bevægelse og forskning i Longevity i vores Akademi.

Her kan du blive klogere på alle aspekter omkring longevity og hvordan du kan komme til at leve sundt, længere...

Lær mere om Longevity

Øg dine NAD niveauer

Forestil dig at kunne spole tiden tilbage for kroppens celler og give dem et skud ungdommelig energi. Det er præcis, hvad en NAD-booster kan gøre for dig. Det er ikke bare et kosttilskud, men en nøgle til at forynge dine celler og få dem til at føle sig unge og livlige igen. NAD+ boostere er naturlige forbindelser, der udfører mirakler i vores krop. Med alderen mister cellerne deres kraft og bliver sløve og mindre effektive. Øget tilførsel af NAD+ hjælper med at genantænde den indre ild og puste nyt liv i hver eneste celle.

Mere om NAD

FORSKNING

Vigtig information om NAD niveauer

Forskningen ved Sinclair-laboratoriet ved Harvard Medical School tager udgangspunkt i, at aldring ikke er en uundgåelig og irreversibel proces, men kan påvirkes aktivt og endda reverseres. Laboratoriet udforsker forskellige metoder til at bekæmpe aldring, herunder aktivering af kroppens forsvar, eliminering af aldrende celler og omprogrammering af celler in vivo.Der udforskes medicin, der kan bremse aldring, med særlig fokus på nedgangen i nikotinamid-adenindinukleotid (NAD+) med alderen. Laboratoriet studerer aktivt mekanismerne, hvormed NAD+-niveauer påvirker DNA-reparation og udforsker terapeutiske mål for at forbedre fysiologisk modstandskraft og sundhed.

Mitokondrieforskningen har oplevet en renæssance, og laboratoriet undersøger mekanismer til at opretholde mitokondriel homeostase og forlænge levetiden. Opdagelsen af en pågående asynkronisering mellem kerne- og mitokondriegenomet under aldring har ført til formuleringen af "mitokondrieoasehypotesen", der antyder, at lækage af NAD+ fra mitokondrierne bidrager til aldring og hukommelsestab.Andre forskningsområder inkluderer udsættelse af overgangsalderen og omvendelse af kvindelig infertilitet ved brug af viden om stamceller i æggestokkene, identifikation af molekylære årsager til neurodegenerative sygdomme for at udvikle terapeutiske foranstaltninger og afsløring af det humane sekretom for at udnytte det terapeutiske potentiale af peptidhormoner.Samlet set er Sinclair-laboratoriets omfattende og innovative forskning meget lovende, når det kommer til at ændre vores forståelse af aldring og udvikle tiltag til at forbedre både sundhed og levetid. De mange forskellige projekter viser en flerdimensionel tilgang, der giver værdifuld indsigt i de komplekse mekanismer, der ligger til grund for aldring og aldersrelaterede sygdomme.

Purovitalis Anmeldelser

Tillid fra vores kunder

Hvad er NAD+?

Nicotinamid adenin dinukleotid er et molekyle, som er til stede i alle menneskelige celler. Det spiller en vigtig rolle i reguleringen af flere biokemiske reaktioner, såsom regulering af signaleringsveje, DNA-reparation, metabolisme, cellulære processer og aldring

Læs mere om NAD+

7 tegn på faldende NAD+ niveauer

Jagten på et liv fyldt med energi, sundhed, fri for stress og med et ungt udseende er drømmen for os alle, og det er ikke en uovervindelig udfordring at opnå, hvis du kan lykkes med at øge produktionen af NAD-niveauer i din krop.

Læs om NAD+ niveauer

NAD+ gennem kosten

Vores krop har brug for forskellige vitaminer, enzymer eller brændstoffer til ekstra behov. Protein og andre næringsstoffer hjælper med at opbygge muskler. Kulhydrater giver energi og vand forhindrer dehydrering. Lad os se, hvilke fødevarer der er rige på NAD+

(Blog indlæg på engelsk)

Læs om NAD+ i kosten
npa-member.webp__PID:0d23e555-8887-42f6-a800-f6c604ddb9bc

NAD Booster FAQ