Hvad er Liposomal Teknologi?

Purovitalis™ Liposomal Teknologi

Liposomal teknologi overvinder barrieren, som mange produkter står over for, nemlig bedre absorption. Kroppen vil ofte nedbryde mange komplekse molekyler, før de bliver absorberet, eller kun små mængder forbliver tilbage. Derfor er det vigtigt at stole på en anden metode for at sikre maksimal absorption og leveringsniveauer.

Vi arbejder sammen med et hold af ph.d.-forskere på at udvikle banebrydende anti-aldrende kosttilskud. Patentanmeldt Liposomal teknologi forbedrer biotilgængeligheden med 90 procent.

Som et resultat øger det markant effektiviteten ved meget mindre doser. Mens almindelig NMN kan have stor indvirkning på NAD+ niveauer, kan liposomal NMN arbejde hurtigere, mere effektivt og med forlænget frigivelse for en længerevarende effekt.

Images of bottle NMN capsules

Hvad er Liposomer?

Liposomer er kugleformede (sfæriske) strukturer, der dannes, når fosfolipider kombineres med vand, og yderligere energi tilføjes til systemet i form af blanding, ultralyd og højt tryk. Fosfolipider er naturlige stoffer. En af de stoffer, der normalt bruges i produktionen af liposomer til kosttilskud, er lecithin, som findes i soja eller solsikke. Dannelse af liposomer er en naturlig proces. De kan findes i naturen, f.eks. i modermælk. De består af en bi-lag-membran og et hulrum, hvor vandopløselige stoffer er fanget.

Der er mange typer og størrelser af liposomer, samt mange forskellige fosfolipider, der kan anvendes. I dag er dette et af de mest levende forskningsområder på grund af dens løfte om at overvinde flere absorption problemer for orale nutraceutiske såvel som farmaceutiske produkter.

 

Science image and explanation of liposome function, the liposomal membrane and cell membrane

Hvorfor skal du vælge Liposomale kosttilskud?

Vores krop har flere mekanismer for absorption. Nogle stoffer absorberes passivt, det vil sige, at de migrerer over tarmmembranen, så længe der er ligevægt på begge sider af membranen, mens nogle andre har brug for aktiv transport, som f.eks. vitamin B12. Det betyder, at de skal transporteres over tarmbarrieren ind i tarmvæggen af visse stoffer, som kroppen har og udnytter. I andre tilfælde bliver visse stoffer bare ikke absorberet, eller hastigheden af absorptionen er minimal. I sådanne tilfælde er der forskellige løsninger til rådighed, og en af ​​dem er Liposomal.

Liposomer er nedbrydelige og biotilgængelige, da de er lavet af samme stof som cellemembraner. Dette betyder, at de øger vitamin-, lægemiddel- og endda NMN-absorption. Stoffer, der er indkapslet i liposomer, når også markant højere blodniveauer end ikke-indkapslede produkter såsom traditionelle kapsler eller olier, da liposomer let absorberes af kroppen. Desuden er liposomer også gode beskyttere af stoffer, der kan blive ødelagt eller fordøjet under deres passage gennem mave-tarmkanalen. Dette er blot nogle af de mange fordele, som vores liposome-studie har bevist.

Purovitalis Perks display badges, sugar free, gmo free, vegan, gluten free