Fragt & Returnering

Purovitalis™
Fragt & Returnering

Hos Purovitalis er vores mål at sende din ordre så hurtigt som muligt. Ordrer, der er placeret inden kl. 15:00 CET, sendes samme dag. Afhængigt af din placering tager det normalt 1-5 arbejdsdage for din ordre at ankomme. Ordrer, der er placeret efter denne tid eller i weekenden, vil blive sendt næste arbejdsdag. For mere information om din ordrestatus, kontakt venligst vores kundesupport på support@purovitalis.com.

Denne sektion mangler indhold
Returnering & Klager

Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved hver eneste køb og ønsker at give dig en fremragende kundeservice. Venligst kontroller din forsendelse omhyggeligt ved ankomst for at sikre, at den ikke er blevet beskadiget under forsendelsen.

30 dages pengene-tilbage-garanti:

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, kan du anmode om en tilbagebetaling af den fulde købspris inden for 30 dage efter modtagelsesdatoen for produktet.

Kunden står for returfragt. I tilfælde af en defekt vil vi dække returomkostningerne og enten give en erstatning eller refundere den oprindelige købspris.

Venligst send din forsendelse til:

Purovitalis Returns, Hendrik Figeeweg 1s 2, 2031 BJ Haarlem, Holland.

FAQs

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi sender ordrer mandag til fredag. Ordrer, der er placeret efter kl. 15:00, vil blive sendt næste arbejdsdag.

Ordrer, der er placeret i weekenden, vil blive sendt mandag.

Dine forsendelsesomkostninger vil blive beregnet og vist ved kassen og er baseret på den forsendelsesmulighed, du vælger.

Vi har forskellige muligheder for dig at vælge imellem, så du modtager din ordre inden for en tidsramme, der passer til dine behov og budget. Forsendelsestider afhænger af den valgte metode ved kassen.

I visse sæsoner og salgsperioder kan forsendelsestider være længere.

Purovitalis påtager sig toldafgifter, skatter eller andre omkostninger ved levering. Vi gør vores bedste for at dække omkostningerne og sikre, at det bliver leveret til din dørtrin uden forsinkelse.

Du kan se, hvordan din ordre skrider frem i din kundekonto. Andre ting, du kan gøre, inkluderer at administrere dine adresser og betalingsmetoder. Du kan oprette en konto lige nu ved blot at oprette en adgangskode. Opret konto her.