Derfor bør du undgå at købe NMN-tilskud på Amazon

Flere sundhedstilskud har overtaget markedet, da folk nu er mere sundhedsbevidste end nogensinde. Et kosttilskud, der er blevet ekstremt populært, er anti-aging-molekylet kendt som Nicotinamid Mononucleotide (NMN). Tilskuddet har tiltrukket mange kunder, da det er foreslået af David Sinclair, en anerkendt biolog, der er kendt for sin forskning i aldring ved Harvard Medical School. Lad os finde ud af, hvorfor man ikke skal købe nmn-tilskud på Amazon

why you should avoid buying nmn on amazon

De fleste af os bruger Amazon til at købe vores kosttilskud, primært på grund af bekvemmelighed og tilgængeligheden af billigere alternativer. Men har du nogensinde prøvet at sikre dig renheden og pålideligheden af sådanne produkter? Højst sandsynligt ikke. Faktisk er der mange, der ikke prøver at finde ud af, om et produkt lever op til det, virksomheden påstår, og derfor er der dukket firmaer op på markedet, som sælger falske kosttilskud.

Virkeligheden af NMN-tilskud tilgængelig på Amazon

For at gøre forbrugerne opmærksomme på virkeligheden bag ethvert NMN-tilskud, som Amazon lister, gennemførte et kostfirma en undersøgelse af 22 NMN Amazon-produkter. Overraskende nok var resultaterne ikke til fordel for forbrugerne.

Kun 3 ud af 22 prøver indeholdt NMN i henhold til anprisningen. 23 % af produkterne, dvs. 5 prøver, havde omkring 88-99 % af det påståede NMN-indhold. Omkring 14 prøver (64%) havde mindre end 1% NMN-indhold, mens 3 prøver, der bidrog til 14% af de samlede testede prøver, ikke havde noget NMN-indhold. Dette afslører, at næsten 78% af de NMN-tilskud, Amazon sælger, ikke indeholder den korrekte dosis NMN og derfor ikke kan give nogen sundhedsmæssige fordele.

En anden undersøgelse foretaget af Effepharm i samarbejde med ProHealth Longevity afslørede lignende resultater. Næsten 50% af NMN-produkterne havde intet NMN-indhold, mens nogle kun var omkring 80% rene.

Grunde til, at du ikke bør købe NMN på Amazon

Den primære grund til, at du skal undgå at købe NMN-tilskud på Amazon, er, at der ikke er nogen garanti for produktets renhed og effekt. Undersøgelser viser, at flere virksomheder sælger forfalskede produkter, og der er ingen måde at finde den rigtige på. Bortset fra, selvfølgelig, en tredjepartstest, som ikke er levedygtig for alle købere.

For det andet kan man ikke være sikker på, hvor store mængder NMN Amazon opbevarer på deres anlæg, og hvor længe. I et interview nævnte David Sinclair, at NMN skal opbevares på køl for at undgå nedbrydning. Og Amazon tilbyder ikke køling til FBA-sælgere. Derfor opbevares tilskuddet ikke under kølige forhold, før det når frem til din dør.

For det tredje er der ingen måde at kontakte dem på, hvis du har spørgsmål, da mange sælgere ikke engang har en hjemmeside.

Og endelig er der ingen mangel på bedrageriske virksomheder på Amazon, der viser falske analysecertifikater for at lokke kunder til at købe deres produkter.

Hvad du kan gøre i stedet

Ovenstående diskussion betyder ikke, at du ikke kan finde ægte NMN på Amazon. Men det er bedst at undersøge nærmere end at stole på en NMN Amazon-side. Find et firma, der har en officiel hjemmeside. Se, om du kan finde analysecertifikatet, og tjek detaljerne. En ægte virksomhed vil svare på de spørgsmål, du måtte have. Desuden skal du beregne gennemsnitsprisen på NMN pr. gram ved at studere produkter på markedet. Et produkt med en lav pris er muligvis ikke på niveau med standarder.

NMN er et sundhedstilskud, og du bør ikke tage en chance for dit helbred. Så vær årvågen og sørg for at købe det fra en pålidelig kilde.

References

https://s23.q4cdn.com/937095816/files/doc_downloads/2021/Quantitative-Analysis-of-22-NMN-Consumer-Products-Oct-2021.pdf


https://www.nutraceuticalsworld.com/contents/view_breaking-news/2021-06-23/adulterated-nmn-supplements-are-of-major-concern-one-supplier-reports/


https://www.linkedin.com/pulse/where-buy-nmn-3-factors-consider-pgce-fitol-miinstlm-and-author


https://en.wikipedia.org/wiki/David_A._Sinclair