7 tegn på at du trænger til at øge dine NAD niveauer

Jagten på et liv fyldt med energi, sundhed, fri for stress og med et ungt udseende er drømmen for os alle, og det er ikke en uovervindelig udfordring at opnå, hvis du kan lykkedes med at øge produktionen af NAD-niveauer i din krop. Der er ingen magisk pille til at kurere alle sygdomme på én gang, men...

NAD boostere 

Kan hjælpe dig med at afværge de fleste sygdomme, som de fleste af os lider af på et hvilket som helst tidspunkt i vores liv. En overflod af forskningsaktiviteter om NAD afslørede, at de fleste af os lider af NAD-mangel, uden at vi engang kender tegnene på dens mangel.

NAD er lige så vigtigt for os som mad, fordi det giver os energi til at arbejde. Det giver os styrken til at håndtere stressende situationer og hjælper os med at huske ting hurtigt.

Hvis du også er en af dem, der mangler NAD i kroppen, men ikke er opmærksom på tegnene på manglen, som kræver, at du øger NAD-niveauerne, kan dette indlæg være vitalt for dig.

Nad+ levels decline with age, do you need to boost nad levels. What can you expect when boosting nad levels?

7 tegn - du bør kende - på at du mangler NAD

1. Aldring

Vi kan ikke stoppe tiden eller bremse aldringsprocessen i vores kroppe. Men vi har en kraftfuld formel til at vende symptomerne på aldring.

Har du nogensinde tænkt over, hvorfor børn er mere energiske, vokser hurtigere, lærer hurtigere, helbreder hurtigere, er mindre deprimerede og ikke er trætte, selvom de har leget hele dagen? Det skyldes, at NAD-produktionen er højere hos børn, lavere hos voksne og markant lavere hos ældre. Og vi ser, at børn ikke behøver at lide af mange af de sygdomme, som ældre oplever. Det skyldes overskuddet af NAD i børn.

Når vi bliver ældre, er vi mere modtagelige for aldersrelaterede sygdomme som kræft, metaboliske lidelser, sarkopeni, neurodegenerative lidelser og skrøbelighed, fordi vores krop har utilstrækkelige niveauer af NAD.

Nuværende evidens antyder, at et højt niveau af NAD+ (oxidiseret form af NAD) kan vende de negative virkninger af aldring.  

Så hvis du lægger mærke til, at aldringseffekterne er mere udtalte i dig end din alder tilsiger, bør du overveje NAD+ boostere, en lovende strategi til at øge NAD-niveauerne.

Purovitalis NMN Capsules, nad booster supplement.

2. Kognitiv Dysfunktion

Hvis du føler træthed og distraheret fra at fokusere, selvom du prøver at fokusere, kan det være fordi, du lider af lavt NAD. NAD-boostere har fået betydelig opmærksomhed som en modgift mod Kognitiv Dysfunktion.

Kognitiv svigt manifesterer sig som tab af højere resoneringsevne, indlæringsvanskeligheder, intelligensunderskud og koncentrationsproblemer. Dette kognitive svigt kan skyldes hjerne-celle degeneration efter traumer og skader på hovedet. Atleter, spillere og soldater er mere tilbøjelige til at opleve disse problemer, men heldigvis kan deres negative virkninger mindskes ved at bruge NMN-supplementer.

En forskningsundersøgelse på mennesker og mus viste, at forstyrrelse af NAD hos mennesker og mus kan føre til kognitiv svigt, da NAD-forstyrrelse resulterer i mangel på NAD. Tilskud af NAD under drægtighedsperioden havde mirakuløse resultater med at bekæmpe kognitiv svigt hos mus, og lignende resultater forventes hos mennesker.

NAD er en patenteret formel til at styrke hjernecellerne og berige dem med essentielle næringsstoffer, der er uundværlige for ordentlig hjernefunktion. Du kan forvente, at NAD er den grundlæggende kemikalie for hjernens stofskifte og DNA-reparation, hvilket resulterer i skarp intelligens og årvågenhed.

3. Højt Blodtryk

Hver person over 50 lider af højt blodtryk og hypertension i dag. Og det er uundværligt at lindre denne sygdom først. Den naturlige nysgerrighed hos forskere førte til at undersøge, om NADH (reduceret form af NAD) kan behandle mange neurologiske lidelser, så det måske kan dæmpe højt blodtryk.

For at undersøge dette yderligere behandlede de 10 rotter med NADH i ti uger, og ingen bemærkelsesværdige ændringer blev observeret i den første måned. Men efter en måned bemærkede de, at blodtrykket blev opretholdt på det tidligere niveau, blev på samme niveau og var lavere end rotterne uden NADH. Adskillige andre forskningsgrupper har undersøgt enestående kontrol af højt blodtryk, når man øger NAD.

Forskere undersøgte, at systolisk hastighed hos respektive personer var 10 gange mindre end uden at tage NAD-tilskud, hvilket ultimativt sigtede mod en 25% reduktion i hjerteanfald.

Graphic that show high blood pressure vs normaal blood pressure and it symptoms. A reason you need NAD Booster

Så hvis du lider af højt blodtryk, kan dette være et tegn på, at du har brug for NAD kost tilskud.

Forskere hævder ikke, at dette er en 100% præcis behandling for mennesker, hvis blodniveau ikke kan kontrolleres uden medicin. Men det er stadig egnet til personer med moderate problemer med højt blodtryk.

4. Depression

I denne tidsalder af selvoptagethed er depression en udbredt sygdom, der fører til funktionel og mental dysfunktion. Ifølge Verdenssundhedsorganisationen vil depression i 2030 blive regnet som den værste sygdom, der forårsager død. Selvom depression kan behandles ved at omgive os med vores kære og mange andre sociale faktorer, observerer vi en stigning i antallet af mennesker, der lider af depression.

Undersøgelser af produktionen af NAD hos forskellige mennesker afslører, at personer med lave niveauer af NAD har en større risiko for at udvikle depression, angst, frygt og selvmordstanker. Intravenøs indtagelse af NAD i kroppen udfører følgende funktioner:

Det frigiver neurotransmittere, der er essentielle for hjernens og nervesystemets velbefindende. Det frigiver enzymer, der er ansvarlige for ro, afslapning og kan være årsag til forbedring af humøret.

Picture of sad old man with depression

Du kan forvente, at langvarig NAD ernæringsterapi kan afværge depression ved at holde Sirtuiner aktive. Trivsel af Sirtuin enzymer har en bemærkelsesværdig indflydelse på nervesystemet og forhindrer dermed vores hjerne og dens celler i at forværres.

5. Kronisk Træthed

At føle sig træt dag efter dag efter at have udført hektiske opgaver i løbet af dagen og efter at have trænet i gymnastiksalen, er ikke unormalt i menneskelivet. Det forsvinder, efter at man har taget en pause, så man føler sig frisk igen efter at have vågnet op om morgenen. Men bekymringen er, at man ikke føler sig frisk efter at have taget en lur på sofaen. Så træthed har intet at gøre med at føle sig søvnig og træt i hverdagen.

NAD og træthed er modsætninger til hinanden. Så hvis man føler sig doven gang på gang, lider man af lavt NAD-niveau i kroppen. At øge NAD med et NMN-tilskud er direkte involveret i forbedringen af energiproduktionsmekanismerne i menneskekroppen. Energi og træthed er modsætninger til hinanden, mens et højt niveau af NAD betyder høj energi og mindre træthed. Konceptet om, hvordan NAD fungerer på cellulært niveau, giver mening ved konvertering af mad til energi som en cellulær proces.

At øge NAD hjælper kroppen med at sikre bio-tilgængeligheden af alle nødvendige enzymer og coenzymer, der giver værktøjerne til at producere energi og afvise træthed.

6. Din Vægt

50% af europæere forsøger at tabe sig for at slippe af med ekstra kropvægt.

Vægttab er udfordrende for mange på grund af dens forbindelse med en række andre faktorer, herunder kost, trænings- eller gangvaner, genetik og aktivitetsniveauer.

Texas University opdagede, at skabelsen og forbruget af NAD+ er forbundet med glukosemetabolismen og omdannelsen til præadipocytter. Resultatet af præadipocytterne er genereringen af adipocytter-fedtceller. Hvis der er mindre NAD+ i kroppen, øges konverteringen af præadipocytter til adipocytter, hvilket øger antallet af fedtceller og fører til vægtøgning. Af samme årsag ser vi, at de fleste mennesker tager på i vægt, når de bliver ældre, og faldet i NAD+ reducerer også energiproduktionen i kroppen. Derfor kan ældre mennesker ikke udføre hektiske eller tunge opgaver. Som følge heraf kan mange cellulære metaboliske processer i deres krop ikke fungere korrekt, og de må bære konsekvenserne i form af vægtøgning.

7. Hjerne Sygdomme

Neural stress modstand er baseret på NAD+-metabolitter og NAD+-afhængige enzymer. Degenerative neurologiske sygdomme som Alzheimer, demens og Parkinsons skyldes manglen på NAD i kroppen.

Det er umuligt at vende virkningerne af Alzheimer på den menneskelige hjerne og hukommelse.

Alligevel foreslår forskere at en øgning af NAD+ kan hjælpe med at regenerere celler, der ødelægges i Alzheimers sygdom. Cellefornyelse kan reducere den dødelige effekt af Alzheimers, men NAD-tilskud kan aldrig behandle tilstanden 100%. Det samme gælder for Parkinsons sygdom, hvor dopaminerge neuroner ødelægges, og en øgning af NAD med tilskud kan styrke vores hjerne for at dæmpe de stressende virkninger af denne sygdom.

Selvom det ikke er en kur, kan man forvente en følelse af ro og styrke i hjernen, hvis man indtager NAD under disse tilstande, så det kan være en vigtig beslutning, hvis man oplever tegn på disse sygdomme hos ens kære.

Konklusion på, hvorfor det er vigtig at booste NAD

Hvis du føler aldringstegn før tid, føler dig svimmel og døsig, selv efter en lille lur, og din krop nægter at udføre selv rutinemæssige opgaver, eller du lider af overvægt eller fedme, ukontrolleret blodtryk og glemmer vigtige opgaver, kan det indikere, at din krop kræver en NAD-boost. NMN-supplement er ikke den eneste mirakelpille.

Du kan øge NAD niveauerne i din krop ved hjælp af en passende kost og fysisk træning. Men du kan også hjælpe din krop med NMN og indtage det både oralt eller intravenøst..

Referencer

Oral reduced B-nicotinamide adenine dinucleotide (NADH) affects blood pressure, lipid peroxidation, and lipid profile in hypertensive rats (SHR).

Therapeutic potential of boosting NAD+ in aging and age-related diseases.

Treatment of Depression & Anxiety with NAD.

Can NAD IV Therapy Help Me Lose Weight and Keep It Off?