NMN-bivirkninger - vid, hvad du kan forvente, og hvordan du minimerer risikoen

Nicotinamidmononukleotid, også kendt som NMN, er et energimolekyle, der hjælper i alle cellens stofskifteveje. Dette molekyle har utallige fordele med hensyn til at give energi, styrke immunforsvaret, behandle stofskiftesygdomme, undertrykke aldring og endda vende processen med overgangsalderen.  Lad os dykke ned og se, hvilke nikotinamidmononukleotid eller nmn-bivirkninger der findes, og om nmn er sikkert. 

Bekymringen her er imidlertid, om det at tage nmn-tilskud er sikkert for menneskers sundhed, og om dette molekyle har nogen potentielle bivirkninger. Ved hvilken dosis er NMN sikkert for helbredet? Betyder den rigtige mængde dosis og kvalitet af NMN noget?

Vi har svaret på alle disse bekymringer om bivirkninger ved NMN-tilskud. Du skal kende alle de nødvendige oplysninger om NMN, før du tager den endelige beslutning om at bruge NMN som kosttilskud.

findes der NMN-bivirkninger? Er NMN sikkert? Lad os dykke ned i NMN-tilskuddene. Illustration af et menneske, der bliver ældre.

Er NMN sikkert?

Forskerne laver omfattende forskning i NMN's egenskaber, fordele, dosering og virkninger på menneskers sundhed. Til dato er der ikke fundet nogen potentielle bivirkninger af NMN. Mange kliniske forsøg er i gang, og forskerne er sikre nok på deres positive resultater.

Mange forskere og sundhedspersonale bruger selv NMN som en anti-aging og energiforstærkende forbindelse.

NMN bivirkninger:

På nuværende tidspunkt er der ikke rapporteret om bivirkninger ved NMN-tilskud. Flere NMN-undersøgelser på gnavere afslørede en positiv effekt på musklernes stofskifte, lever, immunitet, hjertesundhed, lever og hud. Langtidsstudier med rotter har ikke vist nogen alvorlig eller toksisk effekt i løbet af 12 måneder. Endnu en enkelt undersøgelse på mennesker afslørede ingen sikkerhedsproblemer ved orale enkeltdoser på 100, 250 og 500 mg NMN. Ved 5 timers oral indtagelse af NMN-tilskud fandt forskerne ingen ændringer i kropstemperatur, blodtryk, hjertefrekvens og iltniveauer i kroppen. Desuden viste laboratorietests, at alle resultater lå inden for normalområdet.

Sætter blodtrykket op

Blodprøver udført i laboratoriet afslørede ingen bemærkelsesværdige forskelle, bortset fra niveauerne af fire molekyler i blodet, som forblev inden for normale grænser.

Forårsager NMN kræft?

Der har været en vis bekymring for brugen af NAD-boostere om, at det kunne forårsage kræft eller stimulere dens vækst. Indtil videre har der været to studier på mus, som er blevet fejlfortolket. Der står, at hvis man slår niveauet af NAD ned i en hjernesvulst, så bremses væksten. Hvilket så senere er blevet rapporteret som NAD forårsager kræft.

Dr. David Sinclair og NMN

Det store bevis på dette faktum er Dr. David Sinclair, som har taget NMN-tilskud i mange år og ikke har observeret nogen bivirkninger. Han var den første til at tro, at det var muligt at bremse aldringsprocessen og gøre folk yngre igen.

Det eneste problem, der blev rapporteret med NMN-tilskud, var deres opbevaring. Når de blev opbevaret i et varmt miljø, blev de nedbrudt til nikotinamid, som er skadeligt for kroppen. For at undgå sådanne farer skal vi derfor opbevare NMN korrekt ved lave temperaturer. Nærmere bestemt i køleskabet. Der er således ikke rapporteret om bivirkninger ved NMN-tilskud.

NMN-bivirkninger ved høj dosering

Nyere forskning har vist, at en dosis på 500 mg om dagen er sikker for mennesker. Og det vil have en positiv indvirkning på den fysiske og mentale sundhed. For mennesker over 60 år er en oral dosis på 250 mg om dagen tilstrækkelig til at give styrke mod de ændringer, der er relateret til aldringsprocessen.

På grund af den manglende information om NMN er det svært at bestemme den optimale dosis af NMN-tilskud, der skal tages. Fordele ved at tage 250 mg til 2.000 mg NMN dagligt er blevet set i undersøgelser.

Disse tre undersøgelser er de eneste, der har undersøgt virkningen af at tage NMN-tilskud i adskillige doseringer. Det er vigtigt, at der ikke ser ud til at være et dosis-respons-forhold mellem NMN-sikkerhed og -brug.

En anden nylig klinisk undersøgelse har vist. At indtagelse af 200-300 mg NMN om dagen i en længere periode, dvs. op til seks måneder, vil være tilstrækkeligt for menneskers sundhed. Alle disse undersøgelser har bevist de positive virkninger af NMN på menneskers sundhed. NMN er sikkert og egnet til indtagelse af mennesker. Lær mere om dosering og skema for NMN-pulver her.

Kvaliteten af NMN

Den kvalitet af kosttilskud spiller en stor rolle for deres funktion. Kun et kosttilskud af høj kvalitet, der er udviklet og evalueret i et laboratorium, kan give dig de nødvendige resultater. Vi kan stå inde for vores kvalitet og garantere dig de bedste resultater. Vi har arbejdet på markedet i en lang periode, og vores succeshistorie er ikke skjult for nogen.

Vores særlige processer, der omfatter brug af liposomal teknologi, renrum og tredjeparts produkttestning, lover 99+ % ren kvalitet og absorption af tilskuddet.

Liposomal teknologi

Vi har specielle NMN-kapsler og pulver produceret gennem patenteret liposomal teknologi. Liposomal teknologi hjælper med bedre absorption og levering af lægemidlet i kroppen. Brugen af liposomal teknologi har øget den terapeutiske værdi af vores tilskud og har øget absorptionsegenskaberne hos de andre konkurrerende partnere, der er tilgængelige på markedet.

Konklusion

Der er flere fordele såvel som bivirkninger ved NMN. Derfor er der brug for flere kliniske forsøg på mennesker for at teste den potentielle effekt fuldt ud. FDA bør også godkende dette stof og definere det rette dosisniveau til daglig brug. Alligevel gør fordelene ved NMN det til et lovende supplement af så mange grunde og opfordrer folk til at bruge dette supplement i deres daglige liv.